Företaget

Företaget

Inneklimat är en modern koncern med ca 40 anställda och kontor på fyra orter. Vi utför alla typer av ventilationsarbeten och innehar lång erfarenhet och kunskap genom vår personal. Våra lokala kontakter är viktiga för oss men vi är inte rädda för att vidga våra vyer och har i dagsläget projekt runt om i hela södra Sverige.

Vår huvudsakliga arbetsuppgift är att skapa långsiktiga relationer med våra kunder och ta ett totalansvar för våra lösningar som skall vara miljövänliga och driftoptimala.

Inneklimats inriktning är i första hand ventilation, men vi erbjuder även totalentreprenader med El, VS och Kyla. Vi konstruerar & installerar totallösningar med funktionella system av hög kvalitet som är kundanpassade efter varje fastighets behov och vi strävar ständigt efter att skapa trygga relationer med våra kunder.
För oss är det viktigt att den tekniska lösningen är enkel och genom samtliga medarbetares engagemang uppnår vi tillsammans uppställda mål och visioner!

Koncern Inneklimat är ett privatägt företag som ägs genom Braskebratt & Co Förvaltnings AB. Inneklimat omsätter nu ca 100 MSEK och har kontor i Gislaved, Jönköping, Karlskrona och Värnamo.

I BRASKEBRATT & CO FÖRVALTNINGS AB ingår:

Koncern Inneklimat
Inneklimat i Gislaved AB
Inneklimat i Jönköping AB
Inneklimat i Söder AB
Inneklimat Värnamo AB
Braskebratt Shiny Gear AB
Braskebratt & Co Fastigheter AB
Stall Södergård AB www.stallsodergard.com

 

Se vidare på www.braskebratt.se

För ytterligare information kontakta:
BRASKEBRATT & CO FÖRVALTNINGS AB
Peter Thalin telefon 0705-777 774