Jobba hos oss

Vi på Inneklimat söker ständigt nya medarbetare

INNEKLIMAT SÖDER – SÖKER MONTÖR

Vi behöver stärka upp teamet på Inneklimat och söker nu fler ventilationsmontörer.

Men även du som jobbar inom byggbranschen som vill prova något nytt är välkommen att söka.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå̊ av montering och installation av anläggningar och system inom ventilation, både inom service och entreprenad. I tjänsten ingår att läsa och förstå ritningar, stycka och genomföra beställningar av material, se möjligheter och föreslå förbättringar, följa upp och återrapportera samt att planera det egna arbetet.

Våra jobb är placerade mestadels i södra Sverige så det är ett krav att kunna jobba på annan ort i veckorna. Vilken ort du bor på spelar inte jättestor roll. Vi har främst inriktning mot industrier, fastighetsbolag, kommuner och landsting.

Tjänsten är heltid.
B-Körkort är ett krav

Verkar detta vara något för dig? Skriv några rader om dig själv med CV och skicka till:
Marcus Karlsson marcus.karlsson@inneklimat.nu

INNEKLIMAT JÖNKÖPING – SÖKER SERVICETEKNIKER & MONTÖR

Vi behöver stärka upp teamet i Jönköping och söker följande:

Servicetekniker

Som servicetekniker hos oss erbjuds du en bred och omväxlande tjänst där den ena dagen inte behöver vara den andra lik. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av service och förebyggande underhåll på luftbehandlingsaggregat och ventilationsutrustning. Driftsättning och intrimning av nya system och anläggningar, luftflödesmätning, injusteringar, felsökning och reperationer mm.

Tidigare erfarenheter och kunskap inom fastighetsbranschen, OVK, el, styr & regler, kyla och värme är meriterande men inget krav, vi värdesätter rätt personlighet högre!

 

Ventilationsmontör

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av montering och installation av anläggningar och system inom ventilation, både inom service och entreprenad. I tjänsten ingår att läsa och förstå ritningar, stycka och genomföra beställningar av material, se möjligheter och föreslå förbättringar, följa upp och återrapportera samt att planera det egna arbetet.

Våra jobb är baserade i Jönköping med omnejd och har främst inriktning mot industrier, fastighetsbolag, kommuner och landsting.

Samtliga tjänster är heltid och du kommer att utgå från kontoret i Jönköping.
B-körkort är ett krav.
Verkar detta vara något för dig? Tveka inte att höra av dig!

För frågor eller mer information kring våra tjänster, kontakta Viktor Gavelli på 036-293 51 10
Välkommen att skicka din ansökan till Viktor.Gavelli@inneklimat.nu

Spontanansök jobb

Du är alltid välkommen att skicka in en spontanansökan.